Som vi redan nämnt så är vi stora fans av faktureringsprogram. Vi anser att ett faktureringsprogram är mer eller mindre ett måste, så här kommer vi testa och recensera olika faktureringsprogram. Vi kommer att fylla på listan allt eftersom, men vi börjar med att recensera vårt favoritprogram:

Faktura24 faktureringsprogramFaktura24 (www.faktura24.se)

Faktura24 är ett faktureringsprogram som är skapat för att vara enkelt att använda, men samtidigt ha funktioner som passar även de mest kräsna av användare. Det är väldigt enkelt att komma igång, och det snygga och smidiga interfejset gör att man känner sig mer eller mindre hemma direkt. Det är stora och tydliga ikoner, det är klara och ljusa färger, det är helt enkelt smidigt och effektivt att använda.

Fakturorna följer samma mall – det är klart, tydligt och cleant som är ledorden. Alla funktioner är lättillgängliga – du behöver inte navigera dig igenom femtiosju lager av menyer för att komma åt det du vill, utan allt är lätt att hitta och komma åt.

Faktura24 är ett till fullo digitalt faktureringsprogram och det går alldeles utmärkt att mejla fakturor direkt från programmet. Självklart sparas alla fakturor, kunder och artiklar i smidiga och lättsökta register. Allt är tillgängligt via ett par musklick.

Faktura24 är faktiskt också ett väldigt billigt faktureringsprogram, det kostar bara runt tusenlappen för ett års användande – och det är inte mycket alls om man jämför med konkurrerande faktureringsprogram. Dessutom erbjuder de 30 dagar gratis för att du ska kunna testa alla programmets funktioner innan du bestämmer dig för köp.

11 Apr 2014